نامادری

ساخت وبلاگ

وبسايت ديکاردو فروش پول ساکر استارز  SoccerStars با 1 دلار رايگان تنها با وارد کردن کد تخفيفي که در متن خبر درج شده است  را آغاز کرده است

بازي ورزشي ساکر استارز  Soccer Stars که جديدا بسياري از کاربران به آن پيوسته اند داراي پول سکه ايجنت اسپاسر مالي  ميباشد که شما ميتوانيد اين پول و سکه و ايجنت ارزان ساکر استارز را از وبسايت ديکاردو با قيمت بسيار اندک تهيه کنيد و در بازي Soccer Stars بهترين باشيد و در تيمهاي متعدد در برابر دوستان و رقباي خود برنده بازي باشيد تنها با هزينه اي اندک در سايت ديکاردو .

و مجموعه ديکاردو در کمترين زمان ممکن پول ايجنت و سکه بازي ساکر استارز خريداري شده براي بازي  Soccer Stars  را براي شما ايجاد ميکنند و ميتوانيد از اين پول سکه و مربي استفاده کنيد و همينطور با يک پشتيباني 24 ساعته قوي در هر زمان که تهيه کنيد ما براي شما آن را فعال ميکنيم

پيشنهاد استثنايي ما براي خريد پول سکه ايجنت و مربي ساکر استارز از سايت ديکاردو با استفاده از کد تخفيف 1 دلار رايگان از اين سايت است که شما ميتوانيد با وارد کردن Dicardo-new در بخش صفحه خريد کالاي خود در بخش کوپن تخفيف از آن بهره مند شويد

همکنون پول ساکر استارز را با کمترين قيمت از سايت ديکاردو تهيه کنيد  و کد تخفيف ويژه ما رو فراموش نکنيد.

 

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : فروش,ویژه,پول,بازی,استثنایی,ساکر,استارز,Soccer,Stars,برای,گیمر,های,حرفه,ای,در,سایت,دیکاردو,(,1,دلار,رایگان,),خرید جم بازی , فروش جم بازی , فروش جم رایگان , خرید جم رایگان دیکاردو , فروش جم رایگان کلش آف کلانز ,خرید جم کلش رویال ,فروش جم کلش رویال ,فروش پول ساکر استار , خرید پول ساکر استار , خرید پول Soccer Star , فرروش آنلاین جم ارزان , فروش سکه ارزان ,فروش دلار ارزان بازی , فروش ارزان بازی ,فروش سکه بازی , فروش سکه ارزان بازی ,فروش جم Clash of clans ,خرید جم Clash Of clans , فورش جم Soccer Star, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 277 تاريخ : چهارشنبه 30 آبان 1397 ساعت: 1:54

دندانپزشک خوب در تهران

یکی از مشخصه‌های تهران بزرگ، مرجع بودن این شهر برای کشور است. در کنار امکانات رفاهی، گردشگری، اجتماعی، رجوع ایرانی‌ها برای موارد و نیازهای پزشکی نیز به وفور مشاهده می‌شود.تهران یکی از کلان شهرهای ایران و حتی جهان است. شهری که اگر شما از شرقی‌ترین سمت آن به غربی‌ترین قسمت اش قصد حرکت داشته باشید، شاید یک ساعت نیم تا دو ساعت زمان ببرد.تهران شهری بزرگ با ساکنین بسیار زیاد و جمعیت ثابت بیش از 8 میلیون نفر است. این در حالی است که تعداد افرادی که در تهران رفت و آمد دارند به بیش از 14 میلیون نفر می‌رسد.

به دلیل سکونت بسیاری از متخصصین و صاحب نظران عرصه پزشکی در شهر تهران و قرار داشتن محل کار آنها در شهر تهران، هموطنانمان از سراسر کشور برای درمان به این شهر مراجعه می‌کنند.یکی از موارد درمانی که در تهران به راحتی قابل دسترسی است، رشته دندانپزشکی و سایر رشته‌های تخصصی آن است. این کلان شهر در رشته دندان پزشکی و کلیه تخصص‌های آن، پزشکان حاذق و کارکشته‌ای را در خود جای داده است.

این رشته به دلیل مشکلات رایج دهان و دندان، مورد مراجعه تعداد زیادی از شهروندان قرار می‌گیرد. لذا باید بدانیم، چگونه می‌توانیم یک متخصص ماهر و دندانپزشک خوب در تهران بیابیم و با خیالی آسوده درمان را آغاز کنیم.

روش‌های جستجوی دندانپزشک خوب در تهران

1- جستجو در اینترنت

امروزه یکی از رایج و ساده‌ترین راهکارها جستجو در اینترنت است. کافی است فقط در اینترنت کلید واژه‌هایی همچون دندانپزشک خوب در تهران، مطب دندان پزشکی، دندانپزشک معالج، دکتر دندان پزشک، و غیره را جستجو کنید، می‌بینید که با لیست عظیمی از دندانپزشک ها، مطب‌ها، کلینیک‌های دندانپزشکی، بیمارستان‌های تحت درمان و متخصصین برخورد می‌کنید. اما نکته حائز اهمیت آن است که چگونه می‌توان به جستجو در اینترنت اعتماد کرد:

  • با خواندن نظرات: شما می‌توانید با مراجعه به صفحات دندان پزشکان و مشاهده نظرات مشتریان، از رضایت یا عدم رضایت آنان جویا شوید. البته نمی‌توان به صورت قطعی این مورد را بررسی کرد. اما تا حدی می‌تواند به شما در انتخاب کمک کند.
  • مشاهده مدارک پزشک: با مراجعه به وب سایت دندانپزشک مورد تحقیق و مشاهده مدارک اخذ شده توسط او می‌توان به توانایی، مهارت‌های تخصصی و علم او اعتماد پیدا کرد.
  • تأییدیه‌های دولتی: هر سایت یا مجموعه‌ای که به صورت رسمی و قانونی فعالیت دارد، قطعاً از نهاد یا ارگان دولتی تأییدیه گرفته است. شما با مراجعه به وبسایت دندانپزشک، می‌توانید متوجه شوید فعالیت ایشان قانونی است یا غیر قانونی.

2- تبلیغات کلامی

دومین روش برای پیدا کردن دندانپزشک خوب در تهران، پرسش از کسانی است که به پزشک مراجعه کرده‌اند. قطعاً اگر این افراد از درمان او راضی باشند، بازخوردهای مثبتی نیز نشان می‌دهند. کارشناسان تبلیغات، عقیده دارند قوی‌ترین روش برای ترغیب دیگران، مشتریان راضی هستند؛ کسانی که خود مشکل مورد نظر را داشته و نزد دندانپزشک خاصی، نسبت به رفع آن اقدام کرده، نتیجه مثبتی گرفته و تجربه مثبت خود را با دیگران به اشتراک می‌گذارند.

شما با مراجعه به این افراد و پرس و جو از چند و چون نحوه درمان، می‌توانید دندان پزشک خوب در تهران را بیابید.

3- مراجعه به تبلیغات در روزنامه‌های کثیر الانتشار

یکی از رایج‌ترین روش برای انتخاب دندان پزشک خوب در تهران، خرید روزنامه‌های معتبر است. شما با مراجعه به بخش تبلیغات این روزنامه‌ها می‌توانید، دندان پزشک نزدیک منطقه خود را پیدا کرده و به او مراجعه کنید. زیرا روزنامه‌های معتبر، برای درج آگهی از آگهی کننده، مدارک معتبر اخذ می‌کنند. بدین صورت هیچ تبلیغاتی به صورت اشتباه و نامعتبر درج نمی‌شود. شما نیز می‌توانید به نیازمندی‌های روزنامه هم مراجعه کنید. البته حتماً در کنار توجه به نیازمندی‌ها، از موارد تحقیقی دیگر برای تأیید دندانپزشک بهره ببرید.

4- مراجعه به مراکز معتبر

یکی دیگر از راههای پیدا کردن دندانپزشک خوب در تهران، مراجعه به مراکز معتبر و معروف در تهران است. زیرا این مراکز برای خدمت رسانی بهتر و کاملتر، تلاش می‌کنند از دندانپزشکان کارکشته و حرفه‌ای در کادر خود استفاده کنند. بنابراین شما با خیال راحت می‌توانید به این مراکز معتبر مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرید.

بهترین دندان‌پزشک زیبایی

وقتی صحبت از دندان‌پزشکی به میان می‌آید اهمیت پیشگیری و رعایت بهداشت دهان و دندان و اهمیت این عضو ارزشمند بیش از پیش جلوه‌گر می‌شود.

عضوی مهم که سلامتش با سلامت عمومی بدن ارتباط مستقیمی دارد و اگر سلامتی آن به خطر بیفتد باعث بروز مشکلات عدیده‌ای می‌شود و گاه خطرات هولناکی همچون بیماری‌های قلبی را در پی دارد.اما این عضو مهم علاوه بر اثرات گسترده ی خود در سلامتی نقش قابل ‌ذکر دیگری هم دارد که انکارناپذیر است و آن ایفای نقش در صحنه ی زیبایی فرد است.

زیبایی دندان‌ها به‌عنوان اولین جلوه در برخورد افراد با یکدیگر که با شکفتن لبخند ایجاد می‌شود می‌تواند بنیان‌گذار یک رابطهٔ عمیق و خوشایند برای افراد باشد.

این زیبایی گاه با مشکلاتی مواجه است و فرد از نعمت داشتن دندان‌های زیبا و لبخند زیباتر بهره‌مند نیست که می‌تواند دلایل گوناگونی همچون رعایت نکردن اصول بهداشت دهان ودندان، وقوع حوادثی همچون تصادف و ... داشته باشد.

گاه نیز فرد دوست دارد زیبایی لبخند خود را دو چندان کند در حالی که شاید در ظاهر مشکل قابل‌ذکر نداشته باشد.

این قبیل مشکلات و البته خواسته‌ها که تأثیرات بسزایی در زیبایی فرد دارد توسط پزشک متخصص، با نام دندان‌پزشک زیبایی برطرف می‌شود. هرچند هر دندان‌پزشکی می‌تواند این ادعا را داشته باشد که یک دندان‌پزشک زیبایی است زیرا که تمامی شیوه‌ها را آموزش‌دیده است اما تبحر و توان و مهارت باتجربه و دانش بسیار به دست می‌آید.

روش‌های درمان دندان‌پزشک زیبایی

دندان‌پزشک زیبایی مجموعه‌ای از روش‌ها را برای ایجاد زیبایی در دندان‌ها و لبخندها به کار می‌گیرد که هرکدام سهمی در رسیدن به مقصود را دارند که در ادامه به قسمتی از آن اشاره خواهیم کرد.

از دیگر شیوه‌هایی که دندان‌پزشک زیبایی برای رسیدن به زیبایی دندان و لبخند استفاده می‌کند می‌توان به پروتزهای دندان، بازسازی کامل لبخند، لومینیرز و ونیرهای بدون نیاز به آماده‌سازی، پر کردن دندان با مواد همرنگ دندان، بریج‌ها، باندینگ دندان اشاره کرد.

بهترین دندان‌پزشک زیبایی کیست؟

سؤال مهمی که پیش می‌آید این است که اگر فردی به هر دلیلی نیاز به مراجعه به دندان‌پزشک زیبایی پیدا کرد باید به سراغ چه دندانپزشکی و با چه مشخصاتی برود.

برای این منظور در نظر داشتن چند نکته حائز اهمیت است:

  1. داشتن رزومه کاری مشخص و بیشترین تجربه اعمال زیبایی
  2. حسن شهرت در میان همکاران و مراجعه‌کنندگان قبلی دندان‌پزشک زیبایی موردنظر
  3. گواهی‌نامه‌های آموزش و تحصیلی پزشک مورد تأیید مراجع ذی‌صلاح رسیده باشد.
  4. داشتن صبر و حوصله ی کافی برای شرح شرایط و نتایج و خطرات و همچنین ذکر تمامی موارد به‌صورت تفصیلی برای فرد بیمار
  5. رعایت حال بیمار از جهت انصاف و ترجیح دادن سلامت و مصالح بیمار بر منافع شخصی با به کار گرفتن بهترین شیوه‌های درمان
  6. آموزش مراحل آماده‌سازی و طی درمان و همچنین بعد از درمان و پیگیر بودن از احوال بیمار

این موارد می‌تواند شاخصه‌های مناسبی برای تشخیص بهترین دندان‌پزشک زیبایی باشد و اطمینان حاصل کرد که با این پزشک به دندان‌های زیبا و لبخندی زیباتر به زیبایی طلوع خورشید از پشت ابر دست پیدا می‌کنید.

شیوه‌های درمانی دندان‌پزشک زیبایی

اینویزالاین (ارتودنسی نامرئی)
محبوب‌ترین جایگزین بریس‌های ارتودنسی، بریس‌های نامرئی هستند زیرا همانطور که نام آن‌ها نشان می‌دهد، این بریس‌ها دیده نمی‌شوند. این بریس‌ها نیز دندان‌ها را به همان روش بریس‌های معمولی ارتودنسی مرتب می‌کنند، با این تفاوت که هنگام استفاده از آن‌ها، لبخند ظاهر طبیعی خود را از دست نمی‌دهد.

بلیچینگ دندان‌ها


یکی از روش های دستیابی به اصلاح طرح لبخند و داشتن لبخند هالیوودی ، سفید کردن دندان است. سفید کردن دندان متداول‌ترین درمان دندانپزشکی زیبایی است، زیرا می‌تواند به راحتی ظاهر یک لبخند را به طور قابل توجهی بهبود دهد. در حال حاضر، تکنیک‌های مختلفی برای سفید کردن دندان وجود دارد، که برخی از آن‌ها تنها در مطب انجام شده و برخی دیگر در خانه انجام می‌شوند.

لمینت دندان


ونیرها، پوسته‌های فوق نازکی از جنس مواد هم‌رنگ دندان هستند که برای پوشاندن سطح جلویی دندان‌ها جهت بهبود ظاهر لبخند طراحی شده‌اند. ونیرها به صورت سفارشی و متناسب با شرایط هر بیمار ساخته می‌شوند تا دندانپزشک مطمئن شود که آن‌ها کاملاً با دندان‌های بیمار مورد نظر تناسب داشته و ظاهری طبیعی دارند. از لمینت می‌توان برای دندان‌هایی که دچار لب‌پریدگی، لک، عدم همترازی، ناهمواری، ساییدگی یا فواصل غیرطبیعی هستند استفاده کرد.

پروتزهای دندان


نصب پروتز یک عمل دندانپزشکی زیبایی است که از آن برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود. پروتزهای دندانی راه حل بلند مدتی هستند که بیمار با استفاده از آن‌ها صاحب لبخندی با ظاهری طبیعی و سالم می‌شود. این پروتزها به روش جراحی در استخوان فک کاشته شده و می‌توانند راه حل مناسبی برای تمام افرادی باشند که خواهان جایگزینی دندان‌های از دست رفته و به دست آوردن یک لبخند زیبا هستند (البته به جز کودکان).

اصلاح طرح لبخند


در اصلاح طرح لبخند، با استفاده از یک یا چند عمل دندانپزشکی زیبایی، لبخند بهبود می‌یابد و به اصطلاح دارای لبخند هالیوودی میشود. در این تکنیک، از تمامی درمان‌های مورد نیاز برای بهبود لبخند، از جمله بلیچینگ، نصب ونیر، پر کردن دندان با مواد همرنگ آن، نصب تاج و روکش دندان و بریج استفاده می‌شود.

لمینت سرامیکی و ونیر ها


لمینت های سرامیکی و ونیرهای «بدون نیاز به آماده‌سازی» ونیرهای بسیار نازکی هستند که با آماده‌سازی خیلی کم یا بدون نیاز به آماده‌سازی روی دندان‌ها نصب شده و قادرند ظاهر دندان‌هایی که دچار لک، لب‌پریدگی، تغییر رنگ یا عدم هم‌ترازی هستند، را به طور دائم تغییر دهند.

پر کردن دندان با مواد همرنگ دندان


رزین‌های کامپوزیت، که یک سری مخلوط پلاستیکیِ همرنگ دندانِ حاوی دی‌اکسید سیلیکون هستند می‌توانند به دندان‌ها ظاهری جذاب و سالم بدهند. رزین‌های کامپوزیت، مزایای زیادی نسبت به فیلرهای سنتی نقره یا آمالگام دارند.

بریج‌ها


از بریج‌ها برای پر کردن جای دندان‌های از دست رفته استفاده می‌شود، خالی ماندن جای دندان‌ها می‌تواند باعث مشکلات بسیاری شده و بر ظاهر لبخندتان نیز تأثیر منفی بگذارد.

باندینگ دندان


در این روش از مواد رزینی همرنگ دندان برای بهبود ظاهر دندا‌ن‌های بدرنگ یا لب‌پریده، بستن فاصله بین دندان‌ها، تغییر شکل یک دندان‌ها، یا افزایش ارتفاع یک دندان استفاده می‌شود. باندینگ دندان با استفاده از یک چسب مخصوص و یک نور سخت کننده با شدت بالا انجام می‌شود. در برخی موارد از باندینگ به جای ماده پر کننده آمالگام؛ برای محافظت از بخشی از دندان که لایه‌های محافظ عصب‌های آن از بین رفته‌اند؛ یا محافظت از ریشه‌هایی که به خاطر تحلیل لثه نمایان شده‌اند نیز استفاده می‌شود.


انتخاب دندانپزشک زیبایی


انتخاب یک دندانپزشک زیبایی مناسب برای دستیابی به نتایج مورد نظرتان ضروری است. به خاطر داشته باشید که دندانپزشکی زیبایی، رسماً به عنوان یک تخصص مستقل شناخته نمی‌شود، بنابراین هر دندانپزشکی بدون هیچگونه مشکل قانونی می‌تواند خود را یک دندانپزشک زیبایی معرفی کند. اگر چه نحوه انجام اعمال مربوط به دندانپزشکی زیبایی به تمامی دندانپزشکان آموزش داده می‌شود، اما توانایی دستیابی به سطح بالایی از تخصص در این زمینه نیازمند سال‌ها آموزش و مطالعات گسترده است.

از دیگران بپرسید
اگر هر یک از دوستان یا اعضاء خانواده‌تان درمان دندانپزشکی زیباییِ خوبی دریافت کرده، از وی بخواهید دندانپزشک خود را به شما معرفی کند. در این صورت، شما می‌توانید وب سایت دندانپزشک مورد نظر را مطالعه کرده، با مطب وی تماس بگیرید یا برای یک جلسه مشاوره مقدماتی به مطب او مراجعه کنید. همچنین می‌توانید از سایر شاغلان حوزه دندانپزشکی که می‌شناسید بخواهید بهترین دندانپزشک زیبایی را به شما معرفی کنند. برای انتخاب دندانپزشک اطفال خوب برای فرزندان خود نیز می توانید از همین طریق اقدام نمایید.

کار دندانپزشکان را ببینید
اکثر دندانپزشکانی که اعمال دندانپزشکی زیبایی انجام می‌دهد، از نتیجه کار خود راضی بوده و مایلند آن را در قالب عکس‌های قبل و بعد از درمان، ثبت کرده و به مراجعین خود نشان دهند. معمولاً، شما می‌توانید این عکس‌ها را به صورت آنلاین یا در آلبوم‌های موجود در مطب دندانپزشک ببینید. مشکلی که در اینجا وجود دارد این است که نمونه‌های قبل و بعد از درمان به صورت آماده در بازار و اینترنت موجود است، بنابراین باید مطمئن شوید عکس‌هایی که به شما نشان داده می‌شوند عکس بیماران واقعی دندانپزشک مورد نظر هستند.

یک فهرست تهیه کنید
حتماً قبل از برگزاری اولین جلسه مشاوره‌ با یک دندانپزشک زیبایی، مشخص کنید که خواهان تغییر کدام جنبه‌ها یا کاستی‌های لبخندتان هستید. لبخندتان را به دقت بررسی کرده و فهرستی از اهداف مورد نظرتان تهیه کنید. در این صورت، هنگامی که یک دندانپزشک زیبایی انتخاب کردید، برای مطرح کردن فهرست خواسته‌هایتان و مقایسه آن با پیشنهادهای دندانپزشک آماده خواهید بود.

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : ایجاد,لبخند,هالیوودی,باید ها و نباید های لمبنت دندان, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 205 تاريخ : چهارشنبه 23 آبان 1397 ساعت: 1:11

مرجع فایلهای آموزشی | پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران

  • مرجع فایلهای آموزشی | پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران

    پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران


    پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایراندسته: پاورپوینت
    بازدید: 1 بار
    فرمت فایل: ppt
    حجم فایل: 207 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 14

    دانلود پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران
    بررسی چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران
    پاورپوینت جامع و کامل چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران
    کاملترین پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران
    پکیج پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران
    مقاله چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری

    قیمت فایل فقط 12,000 تومان

    خرید

    نوع فایل: پاورپوینت (قابل ویرایش)

     قسمتی از متن پاورپوینت :

    تعداد اسلاید : 14 صفحه

    1/14 چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران

    امام جعفر صادق (ع)
    ستون و پایه انسانیت عقل و خرد است. 2/14 مرجع فرآیند بررسی و تصویب
    متن نهایی تدوین متن نهایی
    پیش نویس انتشار برای نظر خواهی تدوین پیش نویس
    استاندارد تدوین پیش نویس
    مقدماتی تصمیم گیری در مورد
    لزوم تدوین استاندارد انجام کارهای تحقیقاتی تشخیص موضوع هیئت عامل و
    مجمع عمومی سازمان کمیته تدوین
    استانداردهای حسابداری مدیریت تدوین
    استانداردها کمیته تدوین استانداردها مدیریت تدوین استانداردها
    گروههای کارشناسی کمیته تدوین
    استانداردهای حسابداری کارشناسان مدیریت تدوین استانداردها
    و گروههای کارشناسی کمیته تدوین
    استانداردهای حسابداری 3/14 برنامه کمیته تدوین استانداردهای حسابداری(مصوب 18/5/1383) 4/14 ترکیب رسمی کمیته تدوین استانداردهای حسابداری شامل 9 نفر به شرح زیر می باشد 5 نفر از مدیران سازمان
    2 نفر نماینده جامعه حسابداران رسمی ایران
    1 نفر نماینده بورس اوراق بهادار
    1 نفر نماینده صنعت
    حداقل 3 نفر از اعضای کمیته فنی سازمان باید عضو کمیته تدوین استانداردهای حسابداری باشند. 5/14 چالشهای پیش روی تدوین استانداردهای حسابداری در ایران هماهنگی با استانداردهای بین المللی
    مشکلات فرهنگی
    تاثیر تحقیقات دانشگاهی بر تدوین استانداردها
    مشکلات آموزشی 6/14 هماهنگی با استانداردهای بین المللیاستانداردهای حسابداری ایران با استانداردهای بین المللی حسابداری هماهنگی بسیار بالایی دارد؛ تنها در موارد زیر استاندارد ملی هنوز تدوین نشده که پروژه آن در جریان است،یا اینکه تدوین استاندارد ملی مربوط در شرایط حاضر لازم شناخته نشده است. 7/14 موانع موجود در هماهنگی با استاندارد بین المللی حرکت سریع هیئت استانداردهای بین المللی به سوی استفاده از ارزشهای منصفانه.
    نفوذ قابل ملاحظه کشورهای پیشرفته صنعتی (مثل آمریکا وانگلیس) درفرایند تدوین استانداردهای بین المللی.
    مسائل محیط داخلی از جمله ارتباط نزدیک بین سیستم اندازه گیری سود حسابداری و سود مشمول مالیات در ایران. 8/14 استانداردهای حسابداری بین المللی که در آنها ارزشهای منصفانه مبنای اصلی اندازه گیری می باشد استاندارد مربوط به ابزارهای مالی (که اکثر سرمایه گذاریها را پوشش می دهد)،
    استاندارد شماره 40 “سرمایه گذاری در املاک”، و
    استاندارد شماره 41 “کشاورزی”. 9/14 موانع پذیرش مبنای اندازه گیری ارزش منصفانه در ایران وجود نوسانات بسیار شدید در ارزش بعضی از داراییها خصوصا سهام، که متکی به تحلیل کافی اطلاعات نیست و شناسایی این نوسانات به صورت سالانه ممکن است بر کیفیت سود حسابداری اثر منفی داشته باشد. این مشکل از آنجا ناشی می شود که استانداردهای بین المللی متاثر از کشورهای پیشرفته صنعتی، بخصوص آمریکا و انگلستان می باشد.
    خروج بخشی از نقدینگی شرکتها به صورت مالیات، که این امر به دلیل افزایش ارزش تحقق نیافته داراییها در سیستم حسابداری و دفاتر قانونی می باشد. از اینرو شرکتها از چنین موضوعی استقبال نخواهند کرد.
    نبود بازار فعالی برای بعضی داراییها. 10/14 مزایا و معایب وجود ارتباط نزدیک بین سیستم اندازه گیری سود حسابداری و سود مشمول مالیات مزیت
    تاکید بر استانداردهای حسابداری در قانون مالیاتها به اجرای آنها کمک می کند.
    عیب
    در مواردی که روش حسابداری مستلزم شناسایی زودتر درآمدهاست، آثار مالیاتی مانعی بر سر راه اجرای روش حسابداری است.


    توجه: متن بالا فقط قسمت کوچکی از محتوای فایل پاورپوینت بوده و بدون ظاهر گرافیکی می باشد و پس از دانلود، فایل کامل آنرا با تمامی اسلایدهای آن دریافت می کنید.

    قیمت فایل فقط 12,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : دانلود پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران , بررسی چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران , پاورپوینت جامع و کامل چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران , کاملترین پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران , پکیج پاورپوینت چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری در ایران , مقاله چالشهای تدوین استانداردهای حسابداری

براي توضيحات بيشتر و دانلود کليک کنيد.

download (1)

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : پاورپوینت,چالشهای,تدوین,استانداردهای,حسابداری,در,ایران, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 219 تاريخ : سه شنبه 22 آبان 1397 ساعت: 0:16

 

مهمترین رازهای زبان بدن

کلیه ژست ها، حالت ها، رفتارهای حرکتی کلی و جزئی، و حتی ژست و فیگور سخن گفتن بدون کلام و صدا را ارتباطات غیرکلامی یا زبان تن یا body_language گویند. براساس نتايج آخرین تحقیقات به نظر می‌رسد که حدود ۸۰ درصد از ارتباطات انسانی با تن گفتار یا تن گفت صورت می گیرد و نه کلام! بسیاری از بزرگان و حتی پيشوايان دینی معتقدند که بدن ما زبان خاص خود را داشته و پیام هایی مخابره می کند که متاسفانه همیشه هم خوب و مثبت نیست. یک شرکت چند ملیتی آمریکایی تحقیقات گسترده ای را در تگزاس کالیفرنیا انجام داد که بسیار جالب و هوشمندانه است. کار شناسان و محققان این شرکت پس از آزمایش روی بیش از یک میلیون نفر دریافتند که حدود ۹۰ درصد از افراد که از هوش هیجانی بالا برخوردارند کاملا واقف به زبان تن خود و اثرات آن هستند اما…

در ادامه به مهمترین رازهای زبان بدن پس از این آزمایش یک میلیون نفری خواهیم پرداخت.

زبان بدن ایرانی

اول: پراکسیمیز Very close very farلطفا هرگز خیلی نزدیک و خیلی دور نشوید!

خیلی دور یا خیلی نزدیک و به عبارت دیگر توی حلق طرف مقابل یا سینه به سینه شدن اصلا مناسب نبوده و به نوعی بی احترامی و یا بی تفاوتی نسبت به طرف مقابل است. این رفتار توهین آمیز به نوعی به طرف مقابل می گوید من برای شما هیچ ارزش و احترامی قائل نبوده و نیستم و به نوعی با تجاوز و عدم احترام به حریم طرف مقابل مخصوصا جلوی اطرافیان رفتاری بسیار سبکسرانه و در عین حال بی ادبانه و توهین آمیز است.

ژست های آنچنانی: این مدل ژستها و حالتها شما را بسیار مغرور خود شیفته و خود بزرگ بین و یا حتی بنوعی ژست کلاهبردارانه به طرف مقابل نشان خواهد داد. افراد در این حالت معمولا دست به سينه بوده و یا با گارد بسته ظاهر می شوند و این خود تصنعی بودن ژستها را بیشتر نشان می دهد، در حالیکه اگر می خواهید بهتر و بیشتر به نظر برسید باید کف دست هایتان را به صورت ترکیبی وتوانا نشان دهید.

دوم: تکنیک دست به سینه- یک رفتار تدافعی، یک سنگر، یک سد از نوع شیک و مجلسی که در نگاه اول به چشم هر کارشناس زبان بدنی هم می آید. این رفتار از شما و از طرف مقابل نشانه بسیار بسیار بدی است.

سوم: یکی دیگر از رازهای زبان بدن این است که هیچ چیز هیچکس هیچ رفتار گفتار و حتی پنداری آنگونه که به نظر می‌رسد نیست، رفتارهای طرف مقابل و خود شما بسیار بیشتر از آنکه شما تصور کنید می تواند تفسیر مختلفی داشته باشد.

چهارم: تاخر و تقدم- در زبان تن رفتارهای نامتقارن و متفاوت با کلام و مقدم بر کلام و یا رفتارهای نا متقارن علاوه بر حس بد نوعی ریاکاری و دروغ تفسیر می گردد. لطفا به تقارن رفتار و کلام خود و مخصوصا ناهماهنگی رفتارها با کلام در فرد و یا افراد مقابل بسیار بسیار دقت فرمایید.

پنجم: قوز کردن(Hunch)- قوز کردن و جمع شدن و فضای کم اشغال کردن همه و همه بدترین ژستهای بدن است. در مقابل فضای باز اشغال کردن، صاف راه رفتن همه و همه ژست‌های فوق‌العاده خوب است. وقتی قوز کنید و جمع شوید به نظر می رسد که انگار خیلی خسته و بی میل نسبت به بحث یا بودن در آن موقعیت هستید. باید اذعان نمود که معمولا مغز بشر قدرت جسمی را با فضایی که وضعیت فیزیک اندام بدن طرف مقابل ترسیم می نماید محک می زند و این نکته بسیار بسیار مهمی است که در ایران مردم زیاد به آن توجهی نمی کنند یا کمتر توجه می کنند. مثلا ژست مذهبيون دقیقا برخلاف این موارد است که نشان از تواضع و ایمان دارد. برخلافِ ژست مذهبیون، ورزشکاران و افراد با اعتماد به نفس بالا معمولا صاف ایستاده و باشانه های متمایل به عقب و سینه های برافراشته یک حالت اقتدار و ژست عالی و جذاب را ترسیم می کنند. دقیقا این ژستها و حالتها فضای بیشتری از مغز مخاطب را پر کرده حس بسیار خوبی را القا می کند.

اصول مذاکره و زبان 

بدن در صنعت پوشاک

نیاز به اموزش زبان بدن

در آموزش زبان بدن ما به شما می آموزیم که شاه كليد ارتباط و شايد بالا تر از آن، شاه كليد قلب همگان است. از مدير، رئيس، ارباب رجوع و مشترى گرفته تا پدر، مادر، خواهر، برادر، دوستان و حتى معشوق! داشتن اين شاه كليد کمک مى كند شما بتوانيد زندگى بهترى داشته باشيد. توصيه من به شما اين است كه مطالب این وب سایت را سه بار بخوانيد، بار اول به صورت سطحى، بار ديگر كامل و با دقت فراوان و سومين بار مقالات را مرور كنيد نکته برداری کنید. و توصيه ديگر من اين است كه مطالب اين وب سایت را در چند سن مختلف بخوانيد و مهارت آن را كسب كنيد و به تجربه دست پيداكنيد و تجربيات خود را براى ما بفرستيد تا درجلدهاى بعدى از آن استفاده كنيم. ذكر اين نكته حائز اهميت است كه هرگز به نكات اين كتاب و علم خود صددرصد اعتماد نكنيد و حداكثر كمتر از ۵۰ درصد حق داريد به خود اعتمادكنيد و مابقى را براى خطاى احتمالى درنظر بگيريد و به يادداشته باشيد هميشه آن چيزى كه مى بينيد با واقعيت متفاوت است و نگاه شما دچار نقصان است. پس هميشه با نگاهى دقيق و موشكافانه و درعين حال متفكرانه به همه چيز نگاه كنيد در انتهای آموزش زبان بدن ما شما به تمام نکات مهم پیرامون این مسئله اگاهی کامل خواهید داشت .

دورهای اموزشی زبان بدن

آموزش زبان بدن : برگزاری سمینار ، کارگاهها و کلاسهای آموزش تخصصی اصول و فنون مذاکره

جناب آقای دکتر سید مازیار میر مدرس و استاد دانشگاه در حوزه body lanquage

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

 

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : زبان,بدن,چیست,زبان بدن ,رازهای زبان بدن , نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 228 تاريخ : دوشنبه 21 آبان 1397 ساعت: 19:34

راهنمای خرید فرش دستباف؛ ۷ نکته که قبل از انتخاب فرش باید بدانید!

فرش دستباف تنها کف‌پوشی است که بر اثر پا خوردن، نور و شست‌وشو زیبایی‌های آن مضاعف گردیده و هیچ‌گاه چشم‌نوازی خود را از دست نمی‌دهد که این یکی از ویژگی‌های فرش دستباف است. به‌خصوص اگر که فرش دستباف با استفاده از مواد رنگ‌زای طبیعی رنگ شده باشد. فرش دستباف هر چه بیشتر پا بخورد و هرچه بیشتر بماند، ارزش مالی و هنری‌اش بیشتر می‌شود.

در بافت فرش دستباف از  الیاف طبیعی استفاده شده است. به همین دلیل هم در تابستان سرد است و در زمستان گرم، اما فرش ماشینی به خاطر مواد پلاستیکی‌اش این ویژگی را ندارد. به یاد داشته باشید برخی الیاف مصنوعی برای کودکان حساسیت‌برانگیز و برای بیماری‌هایی مانند آسم هم مضر است. اما الیاف طبیعی در فرش دستباف حساسیتی ایجاد نمی‌کنند. فرش دستباف با توجه به استفاده از پشم، ابریشم و پنبه به‌عنوان مواد اولیه در قالی دستباف الکتریسیته‌ی ساکن تولید نمی‌کند. جذابیت دیگر فرش دستباف طرح‌ها و رنگ‌های متنوع و آرامش‌بخش آن هاست که با هر سبک و سلیقه ای متناسب است.

نسخه ازمايشى

چطور کیفیت فرش دستباف را تشخیص بدهیم؟

تا اینجا با انواع طرح مربوط به فرش دستباف آشنا شدید اما شاید بتوان گفت مهم‌ترین نکته در هنگام خرید فرش، تشخیص کیفیت آن است که در ادامه به توضیح راهکارهایی برای تشخیص کیفیت فرش دستباف و ایراداتی که ممکن است وجود داشته باشد می‌پردازیم.

بررسی فرش از لحاظ طرح و اندازه

برای خرید فرش باید به اندازه‌های آن توجه کرد. از چند سانتی‌متر اختلاف در ابعاد فرش در قسمت‌های بالا و پایین که اصولاً از مشخصات فرش دستباف است می‌توان چشم‌پوشی کرد؛ ولی بیشتر از این به‌خصوص در قالیچه‌های کوچک، عیب فرش به شمار می‌رود. با تا کردن فرش از وسط و روی هم قرار دادن این دو قسمت می‌توان تقارن طرح را نسبت به محورهایی که از مرکز فرش می‌گذرند، تشخیص داد. با متر و یا خط کش مدرج هم می‌توانید فاصله نقاط مختلف فرش را نسبت به هم بسنجید.

دقت کنید اگر اندازه فاصله لبه حاشیه بالایی قالی تا وسط ترنج، بیشتر یا کمتر از ۳ سانتی‌متر با اندازه فاصله آنجا تا لبه حاشیه پائینی تفاوت داشته باشد، از قیمت قالی کم می‌ شود.

به تقارن رنگ در اشکال بافته شده در فرش هم توجه کنید. علاوه بر این دقت کنید موتیف‌ها و اشکال طرح در متن فرش ناتمام گذارده نشده باشد. هر خط و شاخه‌ای، شکل و امتداد طبیعی خود را داشته باشد و ناگهان در میان طرح قطع و ناپدید نشده باشد.

  • بررسی فرش در نور طبیعی؛ توجه به رنگ و اطمینان از ثبوت رنگ‌های آن

فرش را باید از زوایای مختلف و در نور طبیعی بررسی کرد. رنگ فرش در جهت خواب آن تیره‌تر از رنگ آن در جهت عکس خواب فرش به نظر می‌رسد. در نتیجه خطوط طرح در جهت عکس خواب به شکل مشخص‌تری دیده می‌شود. فراموش نکنید رنگ فرش باید در تمام سطح آن یکنواخت باشد. به‌ویژه در فرش‌های کف ساده، دو رنگی و اختلالات رنگ دیده نشود. دقت کنید رنگ فرش به‌اندازه کافی غنی و کامل باشد و قسمت انتهایی پرز با رنگ سطح فرش اختلاف نداشته باشد چون این اختلاف رنگ نشان می‌دهد که فرش با رنگ‌های جوهری رنگ شده است.

نکته: با مالیدن تکه پارچه مرطوب بر روی قسمت‌های رنگ دار مشکوک می‌توانید از ثبوت رنگ‌های فرش اطمینان حاصل کنید.

پرز فرش باید بادوام، درخشان و انعطاف‌پذیر باشد فرش‌های با پرز نرم نسبت به فرش‌های با پرز ضخیم دوام کمتری دارند و همچنین تمایل بیشتری به جذب گرد و خاک داشته و مانند فرش‌های با پرز خشن هم تمیز نمی‌شوند.

بازارچه فرش

  • بررسی پشت فرش از لحاظ نحوه‌ی تراکم، کوبیدگی پودها و یکنواختی طرح

شاید مهم‌ترین عاملی که در انتخاب فرش باید مورد توجه قرار گیرد  بافت آن است. برای بررسی کیفیت بافت بهتر است پشت فرش را بررسی کنید. با مطالعه پشت نکته‌هایی مثل تعداد گره‌ها، نحوه تراکم و کوبیدگی پودها و همچنین یکنواختی طرح را بهتر می‌بینید.

برای مشاوره رایگان در مورد فرشهای دستباف کلیک کنید

 

 

 

 

خرید فرش دستباف ,فروش فرش دستباف ,مشاور برای خرید فرش دستباف , بازار فرش

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : فرش,دستباف,در,بازار,فرش,خرید فرش دستباف ,فروش فرش دستباف ,مشاور برای خرید فرش دستباف , بازار فرش , نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 280 تاريخ : دوشنبه 21 آبان 1397 ساعت: 11:09

از سرمای زمستان به کجا فرار کنیم؟

  • از سرمای زمستان به کجا فرار کنیم؟

    با مطالب دانستنی های سفر بیست ستون همراه باشید.

    هرکدام از این دو دسته هواداران خاص خودشان را دارند. عبارت «ایران کشور چهار فصل» را حتماً همه بارها و بارها شنیده‌اید اما کمترکسی چهارفصل بودن ایران را دیده و لمس کرده، که اگر این‌گونه بود اغلب مسافرت‌ها به شمال کشور ختم نمی‌شد و گردشگری تنوع و پراکندگی بیشتری داشت.

    میانگین دما در شهرهای مختلف ایران از منفی ۱۰ درجه سانتی‌گراد در اردبیل تا30-25 درجه سانتی‌گراد در سیستان‌وبلوچستان متغیر است و این نشان‌دهنده همان چهارفصل همزمان است. زمانی که اردبیل سفیدپوش برف است، در بسیاری از شهرها درختان جوانه زده‌اند و شکوفه‌باران شده‌اند و در مناطقی هم گرمای آفتاب سوزان است.

    دیدنی های زمستان,جاذبه های گردشگری زمستان


    البته آشنایی با دسته اول گردشگری زمستانی بیشتر و کامل‌تر است. سفر به اردبیل و استان‌های شمال‌غربی، برف بازی و اسکی و تیوپ‌سواری و لذت بردن از برف و سرما برای بسیاری لذت بخش و جذاب است و البته شناخته شده. دسته دوم اما بیشتر باب میل طرفداران گرماست. کویر گردی و مسافرت به شهرهای نوار جنوبی کشور، گردش در سواحل زیبا و دیدنی خلیج‌فارس، موج‌سواری و شنا و دیدن شهرهای آن ناحیه اوقات خوشی را برای گردشگران به همراه می‌آورد.

    اما کمبود امکانات و عدم ایجاد محیطی امن برای تفریحات زمستانی در مناطق برفی و سردسیر، مردم را از سفر به این مناطق دل‌سرد می‌کند. برگزاری جشنواره‌های زمستانی، تورهای امن و با رهبرانی مسلط به شرایط منطقه و البته وجود امکانات رفاهی بیشتر می‌تواند سرمایه بالقوه این استان‌های شمال‌غربی را بالفعل کند و علاوه بر درآمدزایی و ایجاد شرایط اقتصادی بهتر برای مردم منطقه، باعث ایجاد رونق و تنوع در صنعت توریسم کشور شود.

    درمورد نوار جنوبی کشور هم اوضاع بهتر از این نیست. طبیعتاً در مسافرت و گردش آخرهفته‌ای و تعطیلات علاقه عموم به حضور در مناطق خوش‌آب‌وهوا و گردشی چند روزه در آن منطقه و تفریح و استراحت است. پرواضح است که آلودگی هوا و وجود ریزگردها در بسیاری از شهرهای خوزستان و سیستان‌وبلوچستان مانع جدی برای حضور گردشگران در آن مناطق به حساب می‌آیند.

    نکته دیگر که مانع رونق یافتن توریسم در مناطق جنوبی کشور می‌شود هزینه‌های غیرمعقول و بیش از اندازه زیاد تورهای مسافرتی به شهرهای تفریحی جنوبی‌‌است. در بسیاری از تبلیغات روزانه حتماً دیده‌اید که تورهای با شرایط مساوی برای کشورهای همسایه بسیار ارزان‌تر از سفر به کیش و چابهار قیمت‌گذاری شده‌است، و خب همین می‌تواند درصد قابل توجهی از مسافرت‌ها را معطوف به کشورهای همسایه کند.

    و باز هم وجود اندک امکانات رفاهی و تفریحی مناسب، تورهای گردشگری با شرایط متنوع در جنوب کشور و راهنماهایی که زیبایی‌ها و جذابیت‌های طبیعی منطقه را به درستی بشناسند هم دلیل دیگری‌ا‌‌ست بر بی‌میلی مردم برای سفر به این شهرها.

    آبشار و رودخانه و گنبد نمکی زیبایی در بوشهر واقع شده که البته کمتر کسی با آن آشنایی دارد و حتی ساکنان و اهالی بوشهر هم زیاد از وجود چنین جاذبه طبیعی در چند کیلومتری خودشان آگاه نیستند. این گنبد نمکی به تنهایی می‌تواند یکی از مقصدهای جذاب گردشگری زمستانی باشد.

    دیدنی های زمستان,جاذبه های گردشگری زمستان

    گنبد نمکی جاشک یکی از بزرگ‌ترین، زیباترین و البته فعال‌ترین گنبدهای نمکی خاورمیانه است

    گنبد نمکی جاشک یکی از بزرگ‌ترین، زیباترین و البته فعال‌ترین گنبدهای نمکی خاورمیانه است. این جاذبه طبیعی در بخش انتهایی رشته‌کوه زاگرس قرار دارد و منطقه عظیمی مملو از انواع نمک را تشکیل می‌دهد.


    این گنبد نمکی خود یک طبیعت کامل و هیجان‌انگیز را در خود جای داده، چشمه، آبشار، غار و قندیل و حتی یخچال نمکی زیبایی که در منطقه‌ای حوالی بوشهر گرد هم آمده‌اند و اگر اهل کوه‌نوردی سبک باشید می‌تواند طبیعت‌گردی‌تان را با صعود به قله، این گنبد نمکی تکمیل کند.

    یا حتی بندرعباس، که در شمال تنگه‌هرمز واقع شده یکی از زیباترین سواحل به خلیج‌فارس را دارد. نزدیک‌ترین شهر به بندرعباس، جزیره قشم است که به فرصت‌های تجاری بیشتر شهرت یافته‌است تا جاذبه‌های طبیعی و گردشگری. اما جزیره‌ای‌است بسیار قدیمی و با طبیعتی ویژه. میانگین سالانه دما بندرعباس در زمستان 5/18 درجه سانتی‌گراد است و همین عدد به معنای آب‌وهوایی مطبوع و معتدل است.

    و اما کویرگردی؛ با وجود اینکه اغلب مردم از وجود کویرهای زیبایی در مناطق مرکزی و جنوبی ایران آگاه هستند و در کل یکی از معروف‌ترین گردشگری‌های زمستانی در مناطق گرم‌سیری، کویرگردی ا‌ست. به اندازه‌ای که باید و شاید این نوع گردشگری برای مردم شناخته شده نیست. از جذابیت‌های حقیقی، تفریحات و البته خطراتش آگاه نیستند و خب همین مسائل در ضمیرناخودآگاه انسان بی‌میلی و بی‌رغبتی به همراه دارد.

    کویرها جاذبه‌های زیبا و تقریباً دست‌نخورده‌ای هستند که در کنار زیبایی و آرامش و سکوتش، خطرات جبران ناپذیری هم به همراه دارد که حتی طبیعت‌گردان با تجربه را هم می‌تواند به چالش بکشد.

    کویرگردی برخلاف چهره ساده‌اش، بایستی کاملاً با آمادگی‌قبلی، مجهز و مطلع آغاز شود. قطعاً یکی از مهم‌ترین نکات در کویرگردی، همراه شدن به گروه و یا تور باتجربه و آگاه‌است. سفر تک نفره به کویر می‌تواند آخرین سفر برای یک غریبه باشد. البته رعایت نکات ایمنی و اصول اساسی می‌تواند یک ماجراجویی تمام عیار و بسیار لذت بخش و به یاد ماندنی برای هرکس باشد. پس پیش از آن‌که دل را به دریا بزنید و درگیر افسون کویر شوید. در گروه‌های ساده و سبک کویرگردی عضو شوید و تجربه کسب کنید.

    یک سری از نکاتی که با تجربه به‌دست خواهید آورد این است که :
    * برای سفر به کویر چطور کوله خود را آماده کنید و چه وسایلی به‌همراه داشته باشید.
    * چه زمانی را برای این سفر انتخاب کنید و چه ملاک‌های آب و هوایی را بسنجید.
    * چه نوع خوراکی و نوشیدنی و چقدر از هرکدام به همراه داشته باشید.
    * شرایط خاص بدن خودتان را بشناسید و بدانید به چه اتفاقاتی مقاومت‌تر و دربرابر چه شرایطی کم‌طاقت هستید

    در صورت پیش‌آمدن توفان شن یا گم کردن مسیر چه کنید؟
    و هزاران نکته ریز و درشت دیگر که می‌تواند ضامن سلامتی و گذراندن اوقات به یادماندنی برای شما باشد.


    هرچند که تعطیلات در این فصل از سال فرصتی طلایی برای افرادی است که در طول سال امکان گرفتن مرخصی یک هفته‌ای را ندارند اما از این فرصت می‌توانند برای سفرهای طولانی مدت استفاده کنند اما برخی از عوامل موجب شده تا سفر برخی از آنها مختل یا لغو شود. سرمای هوا در شهرهای شمالی کشور و به تبع آن کشورهایی که در نزدیکی مرزهای شمالی کشور واقع شده‌اند اجازه سفرهای کمتری را به گردشگران ایرانی می‌دهد چه سفر داخلی و یا چه سفر خارجی.

    دیدنی های زمستان,جاذبه های گردشگری زمستان

    برای سفر به کویر کوله خود را آماده کنید و وسایل مورد نیاز را همراه خود ببرید


    اما بدی آب و هوا و گرد و خاک جنوب کشور از جمله بندرعباس که شاهراه ارتباط با شهرهای گردشگری دیگر در جنوب کشور نیز است باعث شده تا برخی قید سفر به جنوب کشور را بزنند. اما علت دیگر می‌تواند فصل پیک سفر به جنوب کشور و افزایش نرخ بلیت هواپیماها به این مقاصد باشد چرا که اکنون سفر به جایی مانند چابهار که بهترین مکان برای اقامت یک هفته‌ای است به حدی گران تمام می‌شود که گردشگران ترجیح می‌دهند این سفر را برای رفتن به یک کشور خارجی صرف کنند.

    اکنون بلیت هواپیما به مقصد چابهار از تهران برای روزهای هفتم و هشتم و نهم آذر ماه حدود ۶۰۰ هزار تومان تنها برای یک مسیر قیمت گذاری شده است اما بلیت برای رفتن به این شهر در روز پنج‌شنبه که تعطیلات به روزهای آخر رسیده ۳۰۰ هزار تومان نرخ دارد این هزینه با نرخ بلیت برگشت، اقامت و ترانسفر و... به حدی گران می‌شود که سفر به جایی مانند باکو، ارمنستان، گرجستان، دوبی و ترکیه ارزان‌تر خواهد شد. چرا که سفر چهار روزه به تفلیس در این روزها که البته سردی آن برای گرجی‌ها قابل تحمل است، حدود ۶۵۰ هزار تومان هزینه دارد بنابراین مقایسه سفر به تفلیس با چابهار نشان می‌دهد که سفر به این کشور حداقل ۴۰۰ هزار تومان به صرفه‌تر است با این تفاوت که اکنون چابهار هوایی بهاری و تفلیس هوایی سرد دارد.

    دیدنی های زمستان,جاذبه های گردشگری زمستان

    سفر به روسیه در زمستان استخوان سوز است و ایرانی‌ها در فصل پاییز و زمستان تمایلی به آن ندارند


    اما سفر به روسیه که سرمای آن استخوان سوز است و ایرانی‌ها در فصل پاییز و زمستان تمایلی به گردش در آن ندارند به قدری کاهش یافته که تورهای گردشگری آن در این روزها دو میلیون و ۴۰۰ هزار تومان برای یک هفته اقامت در بهترین هتل‌های مسکو قیمت دارد. این درحالی است که در تابستان این تورهای گردشگری تا ۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان نیز نرخ داشتند.

    مدت‌هاست که باکو و ایروان نیز جزو مقاصد گردشگری ایرانی‌ها به شمار می‌آید اما پروازهای این دو شهر هم در تعطیلات آذر ماه گران است اما هتل‌های ارزانی دارد که می‌تواند در اختیار گردشگران قرار گیرد با این وجود استقبال کمی از آنها می‌شود چرا که دمای هوای این دو شهر نیز پایین است. نکته دیگر اینکه برای سفر به این دو کشور باید حداقل یک هفته فاصله زمانی وجود داشته باشد چرا که مسافران ارمنستان حق ورود به باکو را ندارند تا اینکه مدتی از سفر آنها گذشته باشد. بنابراین امکان یک هفته سفر به این دو شهر که فاصله زیادی از هم ندارند نیز ممکن نیست.

    به تلگرام ما بپیوندید

    5 ستاره از 5 در 1 رای

    عنوان این مقاله : از سرمای زمستان به کجا فرار کنیم؟

    رای شما :

    زمان دقیق: 2017-06-25T02:00:33+04:30

منبع: مجله اینترنتی بیست ستون  

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : از,سرمای,زمستان,به,کجا,فرار,کنیم؟, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 251 تاريخ : دوشنبه 21 آبان 1397 ساعت: 0:34

کسب و کار خود را به فراتر از مرزها گسترش دهید

Mina Exchange Logo

 
سلام دوستان. اگر در زمینه فروشگاههای اینترنتی فعالید ، اگر یک برنامه نویس ماهرید یا طراحی سایت میکنید ومی خواهید به دلار کسب در آمد بکنیدو به نحوی میخواهید کسب و کارخود را گسترش دهید ان هم فراتر از مرزهای کشور . و یا حتی اگر میخواهید خرید و فروش کنید از سایت های بین المللی، از سایت هایی مثل Ebayو .. اما تمامی این موارد به علت تحریم های ایران برایتان امکان پذیر نیست.

به www.mina- exchange.comمراجعه کنید.

 

     


1-ارائه درگاه پرداخت بین المللی (ارائه درگاههای پرداخت بین المللی برای وبسایتهای فروشگاهی و خدماتی(
Upwork/Freelancer اکانت وریفای شده·
2-تسهیل خرید و فروش در Ebayبرای ایرانیان داخل کشور (تهیه سفار شات شما از سایت Ebayو ارائه
خدمات پشتیبانی و ارتباط با خریدار، جهت ارسال و اطمینان از محصول(
3-ارائه کارتهای ویزا و مستر بین المللی با شرایط و خدمات ویژه
4-پرداختهای ارزی آنلاین (انجام هرگونه پرداخت آنلاین در سراسر دنیا بدون محدودیت (
5-ارسال حواله ارزی (ارسال حواله به تمامی کشورها، بدون محدودیت و در سریعتترین زمان ممکن (
6-تبادل آنلاین انواع ارزهای الکترونیکی به صورت خودکار
7-فروشگاه اینترنتی بین المللی ( Miman Eshopمحصولات و خدمات خود را از طریق سایت ما به مشتریان
خارجی بفروشید)

خدمات فوق را در  www.mina- exchange.comدریافت کنید.
 

 EBay logo.svg


اگر میخواهید از EBAyخرید کنید یا اگر میخواهید اجناس خود را در Ebayبه فروش بگذارید:


خدمات ما به فروشندگان


-1قرار دادن کلا یا خدمات شما در وبسایتEbay
-2انتقال پیامهای دریافتی از خریداران به فروشندگان و بالعکس
-3رابطه مالی شما بین خریدار و فروشنده
4-تبلیغات محصول شما در شبکههای اجتماعی و گروههای تلگرام و اینستاگرام ما
5-ارائه گزارش از بازدیدها و ارائه اسکرین شات
6-خریداران شما از سراسر دنیا خواهند بود

 


شرایط خدمات به فروشندگان


1- قانونی بودن خدمات و کالای مورد نظر
2- ارائه اطلاعات دقیق از محصول و زمان ارسال، نوع ارسال و زمان تحویل
3- تعداد موجود از هر محصول
4- کشوری که محصول یا خدمات از آنجا ارسال میشود
5-ارائه سایز بندیهای موجود (در صورت نیاز)
6- زمان نمایش هر محصول در وبسایت ۴۱روز میباشد.
7- پرداخت به فروشنده توسط ما پس از یک هفته از دریافت و رضایت از محصول یا خدمات توسط خریدار می باشد.


خدمات ما به خریدارن


·تهیه سفارشات شما از سایتEbay
·ارائه خدمات پشتیبانی و ارتباط با خریدار، جهت اطمینان از دریافت محصول توسط خریدار و رضایت خریدار
 

اطلاعات بیشتر در

www.mina-exchange.com/ 
 

درگاههای پرداخت بین المللی, درگاه فروش خارجی, فروش در, ebay اکانت, freelancer اکانت, upwork Skrill اسکریل, PayPal پی پل,

درگاههای پرداخت بین المللی, درگاه فروش خارجی, فروش در, ebay اکانت, freelancer اکانت, upwork Skrill اسکریل, PayPal پی پل,

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : کسب,و,کار,خود,را,به,فراتر,از,مرزها,گسترش,دهید,درگاههای پرداخت بین المللی, درگاه فروش خارجی, فروش در, ebay اکانت, freelancer اکانت, upwork Skrill اسکریل, PayPal پی پل, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 248 تاريخ : يکشنبه 20 آبان 1397 ساعت: 1:20

غذا هاي ژاپني | خوش طعم ترين غذا ها در ژاپن چيست؟

 

خوش طعم ترين و رنگارنگ ترين غذاها را در سفر به ژاپن بچشيد و تجربه کنيد.

???°?§U? ???§U¾U? : ?³U??´U?

شهر توکيو و غذاهاي سنتي

تست غذاهاي سنتي شهر ها و کشورهاي مختلف خود به تنهايي ميتواند منبع جذب گردشگر براي مکانهاي ديدني جهان باشد. توکيو نيز از اين امر مستثني نيست با اين تفاوت که در زمينه تغذيه بيشترين و جذابترين تنوع غذايي را به گردشگران ارائه مي دهد و همين امر باعث شده محبوبيت زيادي بين توريستهاي دنيا پيدا کند.

با ما در اين نوشته همراه باشيد تا شما را در عالم مجازي با طعم هاي دلچسب غذاهاي محلي ژاپن آشنا کنيم.

غذاي لذيذ و معروف سوشي (Sushi)


سوشي غذايي است ساده ولي با طعم دلپذير و متفاوت تهيه مي شود و جزو غذاهاي لوکس محسوب مي شود .غذايي مخلوط شده از برنج با غذاهاي دريايي و سرکه است به اين ترتيب است که برنج پخته شده را در جلبک يا ماهي خام فشرده ميکنند که اين نوع طبخ نياز به ظرافت آشپزي دارد تا آماده مي‌شود. البته تناول اين غذا بستگي به ذائقه شما دارد که آيا به خوردن ماهي خام علاقه داريد؟ سوشي تنوع طبخ دارد و به فکر ذائقه همه مردم هست يکي از اين نوع ها سرشته شده ي آن به نام ناره-زوشي مي باشد . معروفترين و پرطرفدارترين نوع سوشي دو نوع نيگيريزوشي و تماکيزوشي هستند. کساني که تمايلي به خوردن ماهي خام ندارند، مواد اوليه ي مانند ميگو را آب پز و مارماهي را گريل شده استفاده مي کنند.

در کل بايد اضافه کنم که سوشي يکي از غذاهاي معروف و پرطرفدار رستورانهاي توکيو مي باشد که امروزه در برخي کشورها نيز تهيه و سرو مي شود.


اگر ميخواهيد غذا هاي مختلف رو امتحان کنيد ، حتما به ژاپن سفر کنيد.

شما مي توانيد تور ژاپن را از سايت فصل سفر رزرو کنيد. سفر عالي به ژاپن را با فصل سفر تجربه کنيد.

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : غذا,های,ژاپنی,خوش,طعم,ترین,غذا,ها,در,ژاپن,چیست؟, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 249 تاريخ : پنجشنبه 17 آبان 1397 ساعت: 1:25

سرویس غذای شرکتی مامان‌پز با دارا بودن منوهای شرکتی بسیار متنوع و قیمت مناسب هم اکنون با شرکت‌های بزرگ و معتبری در تهران همکاری دارد. در این سرویس شرکت‌ها این امکان را دارند که از غذاهای خانگی که توسط 400 کدبانوی هنرمند و 100 رستوران برتر تهران تهیه می‌شود، غذای شرکتی خود را تهیه نمایند.

تحول در سفارش غذای شرکتی با اپلیکیشن مامان‌پز

با استفاده از اپلیکیشن سفارش غذای پرسنلی که توسط مامان‌پز توسعه داده شده است، ابتدا غذاهای منتخب توسط مدیریت مجموعه یا مسئول مربوطه انتخاب می‌شود. سپس همه کارمندان می‌توانند با استفاده از تلفن همراه خود (اندروید، IOS، وب و حتی پیامک)، سفارش غذای خود را از بین غذاهای پیشنهادی موجود ثبت نمایند و دیگر احتیاجی به هماهنگی و اتلاف وقت برای دریافت سفارشات کارمندان به صورت تک تک توسط مسئول تدارکات وجود ندارد.

 

 ویژگی های این اپلیکیشن:

·مدیریت کارمندان و گزارش‌گیری هزینه‌ها

·امکان نظرسنجی از کارمندان و مشاهده غذاهای پرطرفدار

·ثبت یادآور برای جلوگیری از فراموشی ثبت غذا

· ایجاد حساب کاربری مهمان

·مدیریت سفارش مدیران

 

غذای شرکتی سالم با طعم غذای خانگی

سرویس غذای شرکتی مامان‌پز علاوه بر همکاری با رستوران­ها و تهیه­غذاهای برتر تهران، با خانم‌های خانه‌داری همکاری می­کند که دارای کارت بهداشت از مراکز بهداشت شهر تهران می‌باشند، این امکان را برای شرکت‌ها به وجود آورده است که غذایی سالم همراه با طعم غذای خانگی به دست کارمندان برساند. همچنین هر خانم خانه­دار غذا را در تعداد کم، با مرغوب­ترین مواد اولیه و دقت پخت غذای خانگی تهیه می­کند. لذا غذاهای هر خانم خانه­دار دقیقا مطابق با سلیقه و سفارش همان شرکت از لحاظ میزان چربی، نمک، نوع گوشت و روغن مورد استفاده و سایر معیارهای مورد نظر شرکت پخته می­شود.

 

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : تحولی,در,سفارش,غذای,شرکتی,با,اپلیکیشن,جدید,غذای شرکتی با اپلیکیشن مامان‌پز, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 234 تاريخ : چهارشنبه 16 آبان 1397 ساعت: 10:47

کسب درآمد با آشپزی در منزل با مامان‌پز

کسب درآمد با آشپزی در منزل برای خانم های علاقه مند به پخت و پز یکی از بهترین راه ها برای کسب درآمد است. بسیاری از خانم های کدبانوی ایرانی به خوبی با فنون آشپزی و پخت و پز آشنایی دارند و می توانند غذاهای خوشمزه و خوش آب و رنگی را تهیه کنند. کسب درآمد از کاری که همیشه انجام می دهید بسیار ساده تر است. خانم ها به صورت روزمره برای اعضای خانواده غذا می پزند ولی آیا می دانید همین فعالیت دائمی، می تواند درآمد بسیار زیادی را برایتان به همراه داشته باشد. اگر در زمینه پخت غذا و آشپزی مهارت دارید ما پیشنهاد ویژه ای برایتان داریم.شما با آشپزی در منزل خود نیز می توانید به راحتی کسب درآمد کنید.

آشپزی در منزل با مامان‌پز

خانم های کدبانو و هنرمند تهرانی اگر به دنبال یک درآمد همیشگی و رو به رشد هستید با ما مامان پز بگیرید. وب سایت مامان پز بستری امن برای ایجاد اشتغال خانم های تهرانی است که تا کنون سود قابل توجهی را نصیب خانم های با سلیقه کرده است. یکی از متداول‌ترین و مهم‌ترین هنرهای خانگی که مختص خانم‌های خوش‌سلیقه ایرانی است، آشپزی است. آشپزی در عین اینکه می‌تواند یک هنر باشد، یکی از بهترین پیشنهادهای کار در منزل برای خانم‌ها است که این روزها به کمک وب‌سایت مامان‌پز توانسته زندگی بسیاری از خانم‌های هنرمند را در پایتخت متحول کند.

خانم های خانه دار، مادرهای دوست داشتنی از شب قبل، مواد غذایی را با عشق آماده می‌کنند تا روز بعد غذایی سالم و خانگی را برای خانواده ها و جوانان تهرانی طبخ کنند. نیاز هر روزه افراد به غذای گرم با کیفیت و سالم، سود خوب از مزایای همکاری با وب سایت مامان پز است. مهارت های خود در زمینه آشپزی و طبخ غذاهای ایرانی و فرنگی را به پول تبدیل کنید.

مامان پز و آشپزی در منزل

شما تنها روی آشپزی تمرکز کنید و مهارت های آشپزی خود را ارتقا دهید. همه کارهای سخت و پیچیده بازاریابی اینترنتی را به ما بسپارید. بدون اینکه هر روز از خانه خارج شده و به محل کار خود مراجعه کنید، بدون سپری کردن اوقات زیادی در ترافیک، بدون هیچ مشکلی در خانه و آشپزخانه خود برای مشتریان خود غذا بپزید. پیدا کردن مشتری و فروش غذا سخت ترین مرحله از کار در منزل است که توسط تیم حرفه ای وب سایت مامان پز به خوبی مدیریت می شود.

آشپزی در منزل با مامان‌پز

در واقع مامان‌پز یک سرویس اینترنتی کاربردی است که دارای وب‌سایت، نرم‌افزار تلفن همراه و شبکه‌ای گسترده از خانم‌هایی است که در سراسر پایتخت با آشپزی در منزل خود کسب درآمدو غذاهای خوب خانگی تهیه می‌کنند. غذاهایی که با همه غذاهای بیرون از خانه متفاوت است و با عشق تهیه شده‌است. غذاهای مامان پز طعم واقعی دستپخت مامان ها را دارد و قابل مقایسه با هیچ رستورانی نیست.

اگر عاشق غذا درست کردن هستید و اگر به دنبال یک ایده خوب برای کار در منزل برای خانم‌ها باشید، عضویت در مامان‌پز کار دشوار و پیچیده‌ای نیست. کافی است به صفحه عضویت در سایت مامان‌پز مراجعه کنید، اطلاعات موردنیاز را وارد کنید و منتظر شوید تا با شما تماس گرفته شود.

میزان درآمد روزانه با آشپزی در منزل چقدر است؟

مامان‌پز بستری فوق‌العاده مفید برای همه ماست. از جوان‌هایی که دور از خانه مشغول کار سخت هستند و با نوش جان کردن این غذاهای خانگی انرژی می‌گیرند، تا خانم‌های هنرمندی که ما را مهمان دست‌پخت شان می‌کنند. یک گروه پرتلاش، همه برای یک هدف می‌جنگند: غذای خانگی برای همه! میزان ثابت و یکسانی را نمی توان برای درآمد آشپزی در منزل در نظر گرفت. سود واقعی نصیب کسانی می شود که علاقه بیشتری به پخت و پز دارند و برای نظرات مشتری ها ارزش قائل هستند. خانم هایی که منوی غذایی کامل تری هم داشته باشند همیشه پول بیشتری به دست می آورند. در این زمینه تنوع لیست غذایی، کیفیت غذاها و تعداد سفارش ها تاثیرگذار است.

برای نمونه مامان آفاق یکی از فعال ترین اعضای مامان پز است که اغلب غذاهای شرکتی را برای سازمان ها تهیه می کند. مامان آفاق با ارسال 100 سفارش در روز توانسته درآمد روزانه خوبی را به دست آورد. کار در منزل برای اعضای مامان پز مزایای زیادی دارد که درآمدزایی جزئی از آن است. بدون شک آشپزی و تهیه غذا کار ساده ای نیست ولی می تواند درامد قابل قبولی را به همراه داشته باشد.

 

مامان ترنج یکی دیگر از اعضای خوشنام سایت مامان پز است که با وجود داشتن فرزند کوچک، کار در منزل را به کارهای بیرون از خانه ترجیح داده است. لیست غذای مامان ترنج خیلی متنوع هست و همیشه مشتری ثابت دارد. کسب درآمد دائمی با سود واقعی بخشی از مزایای کارکردن در مجموعه ای بزرگ به نام مامان پز است.

 

 

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : آشپزی,در,منزل,کسب,درامد,اشپزی مامان پز, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 232 تاريخ : دوشنبه 14 آبان 1397 ساعت: 16:40

 فروشگاه ريسه فروش اينترنتي کيک و شيريني

فروش اينترنتي کيک و شيريني از قنادي هاي برند تهران و انجام تمامي خدمات جشن شما عزيزان 
(تحويل درب منزل)
(پشتيباني 24 ساعته )
(تحويل در کمتر از 60 دقيقه )
(پرداخت وجه بعد از رضايت مشتري )
تضمين کيفيت تمامي محصولات ، بدون هزينه اضافي 
www.rise724.ir

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : چرا,خرید,اینترنتی,شیرینی, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 237 تاريخ : شنبه 12 آبان 1397 ساعت: 1:22

انتخاب یک سرویس خوب برای وبلاگ نویسی امری حیاتی است. اگر میزبان نوشته ها و محتوای وبلاگ شما، دارای کیفیت خوبی نباشد، زحماتی که برای نوشتن گذاشته اید را می توان هدر شده تصور کرد. سرویس های گوناگونی برای وبلاگ نویسی در بین سایت های فارسی وجود دارد که به تعداد آنها هم افزوده می شود. اگر می خواهید به وبلاگ نویسی به عنوان یک حرفه نگاه کنید، لازم است که اول به این سوال پاسخ دهید:”بهترین سرویس وبلاگ دهی کدام است؟”.

Image result for ‫سرویسهای وبلاگ 

دهی‬‎

پاسخ این سوال برای افراد گوناگون فرق می کند. البته این واضح است که هرچه خدمات سرویس وبلاگ دهی بیشتر باشد، بهتر است. ولی چیزی که روشن است این است که برای شروع یک وبلاگ نویسی خوب، باید ابتدا بهترین سرویس وبلاگ دهی را انتخاب کرد، چون با عوض کردن وبلاگ بعضاً با مشکلاتی مواجه می شوید.

 در اینجا میخواهم سه  سرویس وبلاگ نویسی که بیشترین کاربرد را در بین ایرانیان دارند را به شما معرفی کنم . این سه سرویس عبارتند از:

نگار بلاگ

بلاگ بیست

نگارا بلاگ

اینها پایدارترین سرویس های وبلاگدهی ایرانی هستند. پایداری در وبلاگ نویسی حرف اول را می زند، به این دلیل که اگر یک شب بخوابید و روز بعد از وبلاگتان خبری نباشد، چه حسی به شما دست می دهد؟ پس انتخاب های بیشتری مانند سرویس های نوظهور هم پیرامون شما وجود دارند، ولی ما در اینجا این سه سرویس به شما پیشنهاد میشود که وبلاگ نویسی را با انها شروع کنید .

بهترین سرویس وبلاگ دهی کدام است؟ با نگار بلاگ وبلاگ نویسی را شروع کنید نگارا بلاگ پایدارترین سرویس بلاگدهی بلاگ بیست جدیدترین سرویس بلاگدهی

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : بلاگ,بیست,جدیدترین,سرویس,بلاگدهی, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 193 تاريخ : جمعه 11 آبان 1397 ساعت: 10:07

تحقیق کامل در مورد خودرو

  • تحقیق کامل در مورد خودرو
    تحقیق کامل در مورد خودرودسته: مکانیک
    بازدید: 13 بار
    فرمت فایل: doc
    حجم فایل: 11169 کیلوبایت
    تعداد صفحات فایل: 150

    این محصول پایان نامه بسیار کاملی در مورد خودرو می باشد

    قیمت فایل فقط 56,000 تومان

    خرید

    این محصول پایان نامه بسیار کاملی در مورد خودرو می باشد.

    این محصول میتواند به عنوان پروژه پایانی در رشته های مرتبط در مقطع کارشناسی و فوق دیپلم ارائه شود.

    بخش های مختلف به تفسیر و با شکل تشریح شده است و پروژه کاملی ارئه شده است، کافی است فونت سیستم را تنظیم نموده و در صورت جابه جایی فهرست تان را بازبینی نمایید و پروژه تان را آماده کنید!

    این محصول مناسب برای دانشجویان رشته خودرو، مهندسی مکانیک، طراحی صنعتی و .... می باشد

    فهرست منابع کامل این پایان نامه در زیر آمده است تا با مطالعه  و بررسی آن از خریدتان اطمینان حاصل نمایید

    فهرست مطالب

    عنوان                                                                                                                                  صفحه

    مقدمه.................................................................................................................................................1

    فصل اول: مراحل ساخت، تصاویر و اندازه شاسی موتور پراید

    1-1- مقدمه.............................................................................................................................................2

    1-2- مكانیزم شاسی موتور................................................................................................................................2

        1-2-1- نبشی........................................................................................................................................3

        1-2-2- چرخ.........................................................................................................................................3

        1-2-3- موتور.......................................................................................................................................3

    1-3- تاریخچه شركت كیا..................................................................................................................................3

    1-4- اتومبیل‌های شركت کیا موتور.........................................................................................................................4

    1-5- شركت هیوندای موتور................................................................................................................................4

    فصل دوم: موتور

    2-1- موتور............................................................................................................................................16

    2-2- تشریح كلی........................................................................................................................................17

    2-3- انواع موتور......................................................................................................................................17

        2-3-1- موتورهای احتراق داخلی (درون سوز)...........................................................................................................17

        2-3-2- موتورهای احتراق خارجی (برون سوز)...........................................................................................................18

    2-4- موتورهای احتراق داخل.............................................................................................................................18

        2-4-1- موتورهای احتراق داخلی اشتعالی..............................................................................................................18

        2-4-2- موتورهای انفجاری...........................................................................................................................18

    2-5- تقسیم بندی موتورها از لحاظ سیکل کاری.............................................................................................................18

    2-6- اصول كار موتورهای چهار زمانه.....................................................................................................................18

        2-6-1- زمان اول: مكش..............................................................................................................................19

        2-6-2- زمان دوم: تراكم............................................................................................................................19

        2-6-3- زمان سوم: احتراق...........................................................................................................................19

        2-6-4- زمان چهارم: تخلیه..........................................................................................................................20

    2-7- اصول كاركرد موتورهای دو زمانه....................................................................................................................20

        2-7-1- مکش سوخت...................................................................................................................................20

        2-7-2- کورس تراکم.................................................................................................................................21

    2-8- پیستون موتور.....................................................................................................................................21

    2-9- تجزیه و تحلیل نیروهای وارد به پیستون در چهار زمان عملیات ترمودینامیكی............................................................................22

        2-9-1- در زمان مكش................................................................................................................................22

        2-9-2- در زمان تراكم..............................................................................................................................22

        2-9-3- زمان قدرت..................................................................................................................................22

        2-9-4- در زمان تخلیه..............................................................................................................................23

    2-10- خلاصی پیستون.....................................................................................................................................23

    2-11- کنترل انبساط پیستون.............................................................................................................................23

    2-12- ایجاد شكاف در دامنه پیستون......................................................................................................................24

    2-13- پیستون های مجهز به محافظ فولادی..................................................................................................................25

    2-14- رینگ پیستون................................................................................................................................................25

        2-14-1- وظایف رینگ پیستون................................................................................................................................................26

        2-14-2- انواع رینگ پیستون.........................................................................................................................26  2-14-2-1- رینگ های تراکم (كمپرس)......................................................................................................................26 2-14-2-2- رینگ های تراکم پایینی (كمپرس)...............................................................................................................27 2-14-2-3- رینگ روغنی..................................................................................................................................27

    2-15- سیلندر موتور....................................................................................................................................28

       2-15-1- وظایف سیلندر...............................................................................................................................28

       2-15-2- دلایل سایش سیلندر...........................................................................................................................28

       2-15-3- نیروهای موثر در سیلندر.....................................................................................................................29

       2-15-4- مشخصات  سیلندر.............................................................................................................................29

       2-15-5- معایبی که در سیلندر به وجود می آید.........................................................................................................29

        2-15-5-1- خط برداشتن..............................................................................................................................29

        2-15-5-2- لبه دار شدن.............................................................................................................................29

            2-15-5-3- دو پهنی.............................................................................................................................30

            2-15-5-4- دو پهنی (در ارتفاع گلدونی شدن)......................................................................................................30

            2-15-5-5- صیقلی شدن یا آئینه شدن سیلندر.......................................................................................................30

            2-15-5-6- سائیدگی سیلندر................................................................................................................................................30

    2-16- سرسیلندر.........................................................................................................................................3

        2-16-1- متعلقات سرسیلندر..........................................................................................................................31

        2-16-2- انواع سر سیلندر...........................................................................................................................31

        2-16-3- جنس سرسیلندر..............................................................................................................................32

        2-16-4- واشر سرسیلندر.............................................................................................................................32

        2-16-4-1- جنس واشر سرسیلندر.......................................................................................................................32

        2-16-5- بلوك سیلندر...............................................................................................................................32

            2-16-5-1- جنس بلوک سیلندر.....................................................................................................................33

            2-16-5-2- انواع بلوک سیلندر بر حسب قرار گرفتن سیلندرها........................................................................................33

        2-16-6- بوش های سیلندر............................................................................................................................34

            2-16-6-1- بوش های تر..........................................................................................................................35

            2-16-6-2- بوش های خشک.........................................................................................................................35

            2-16-6-3- بوش سر خود..........................................................................................................................35

        2-16-7- شاتون موتور...............................................................................................................................35

        2-16-8- انواع یاتاقان های شاتون...................................................................................................................36

            2-16-8-1- نوع یاتاقان های یکپارچه.............................................................................................................36

            2-16-8-2- نوع یاتاقان های دو تکه..............................................................................................................36

        2-16-9- گژن پین (انگشتی پیستون)...................................................................................................................36

    2-17- میل لنگ موتور...................................................................................................................................37

        2-17-1- ارتعاش گیر یا ضربه‌ گیر میل لنگ............................................................................................................38

        2-17-2- ارتعاش‌گیر وزنه‌ای..........................................................................................................................39

        2-17-3- ارتعاش‌گیر هیدرولیكی.......................................................................................................................39

    2-18- یاتاقان.........................................................................................................................................40

        2-18-1- انواع یاتاقان موتور.......................................................................................................................40

        2-18-2- خصوصیات یاتاقان...........................................................................................................................41

            2-18-2-1- مقاومت یاتاقان در مقابل فشار حمل بار و ضربات ناشی از احتراق.........................................................................41

            2-18-2-2- نرمی و قابلیت فرو  بردن ذرات خارجی در یاتاقان.......................................................................................41

            2-18-2-3- مقاومت در برابر خستگی در یاتاقان....................................................................................................41

            2-18-2-4- مقاومت در برابر خوردگی در یاتاقان...................................................................................................41

            2-18-2-5- مقاومت در مقابل سائیدگی در یاتاقان..................................................................................................42

            2-18-2-6- قابلیت هدایت حرارتی.................................................................................................................42

        2-18-3- لقی یاتاقان و تاثیر آن بر كار موتور.......................................................................................................42

            2-18-3-1- قاعده كلی...........................................................................................................................42

        2-18-4- آلیاژهای مورد استفاده در یاتاقان..........................................................................................................43

        2-18-5- حالت های مختلف میل لنگ در یاتاقان.........................................................................................................43

            2-18-5-1- حالت خاموش بودن موتور...............................................................................................................43

            2-18-5-2- حالت استارت خوردن موتور.............................................................................................................43

            2-18-5-3- حالت دور زیاد موتور ( بار متوسط)....................................................................................................43

            2-18-5-4- حالت بدون بار شدن موتور و دور بی نهایت موتور........................................................................................43

    2-19- شرایط كار میل لنگ و یاتاقان.....................................................................................................................44

    2-20- تشریح منحنی عملكرد میل لنگ و یاتاقان............................................................................................................44

        2-20-1- ضریب اصطكاك خشك...........................................................................................................................44

        2-20-2- ضریب اصطكاك تر............................................................................................................................45

        2-20-3- ضریب اصطكاك هیدرودینامیكی.................................................................................................................45

    2-21- علل تشكیل نشدن فیلم روغن و استهلاك شدید موتور....................................................................................................45

    2-22- سوپاپ...........................................................................................................................................46

        2-22-1- تایمینگ سوپاپ ها..........................................................................................................................46

        2-22-1-1- آوانس سوپاپ گاز.........................................................................................................................46

        2-22-1-2- ریتارد سوپاپ گاز........................................................................................................................46

        2-22-1-3- آوانس سوپاپ دود.........................................................................................................................47

        2-22-1-4- ریتارد سوپاپ دود........................................................................................................................47

        2-22-2- قیچی كردن سوپاپ ها........................................................................................................................47

        2-22-3- جنس سوپاپ ها..............................................................................................................................47

        2-22-4- ساختمان سوپاپ.............................................................................................................................47

        2-22-5- مکانیزم حرکت سوپاپ ها در سیستم های مختلف..................................................................................................48

        2-22-6- شناخت سوپاپ ها............................................................................................................................49

        2-22-6-1- شناخت سوپاپ ها از نظر شکل ظاهری.........................................................................................................49

        2-22-7- شرایط كار سوپاپ ها........................................................................................................................49

        2-22-8- خنک شدن سوپاپ ها..........................................................................................................................50

        2-22-9- روغنکاری سوپاپ ها.........................................................................................................................51

        2-22-10- روغنکاری سوپاپ ها........................................................................................................................51

        2-22-11- فیلرگیری سوپاپ ها........................................................................................................................51

        2-22-12- كنترل فنر سوپاپ..........................................................................................................................52

        2-22-13- میل سوپاپ................................................................................................................................52

        2-22-14- سیستم فرمان سوپاپ ها.....................................................................................................................53

        2-22-14-1- موتورهای میل سوپاپ رو  OHC.............................................................................................................53

        2-22-15- بادامک موتور.............................................................................................................................55

        2-22-16- بادامک در میل سوپاپ......................................................................................................................55

        2-22-17- قسمت های مختلف بادامک....................................................................................................................55

        2-22-18- انواع بادامک در میل سوپاپ................................................................................................................56

    فصل سوم: سیستم روغنكاری

    3-1- سیستم روغنكاری...................................................................................................................................57

    3-2- روغن موتور.......................................................................................................................................58

        3-2-1- خصوصیات روغن موتور.........................................................................................................................58

        3-2-2- خواص و وظایف روغن..........................................................................................................................59

        3-2-3- چگونه روغن موتور آلوده می شود؟.............................................................................................................59

    3-3- درجه بندی روغن ها................................................................................................................................60

        3-3-1- درجه بندی انجمن مهندسین خودرو..............................................................................................................60

        3-3-2- درجه بندی چند درجه ای (مالتی گرید).........................................................................................................60

        3-3-3- درجه بندی كیفی روغن ها.....................................................................................................................60

        3-3-4- درجه بندی كیفی اروپا.......................................................................................................................61

    3-4- مشخصات مدار روغنكاری پراید.......................................................................................................................62

    3-5- قطعات سیستم روغنکاری.............................................................................................................................62

        3-5-1- پمپ روغن (اویل پمپ)........................................................................................................................62

        3-5-2- فشار سنج (دستگاه نشان دهنده فشار روغن).....................................................................................................63

        3-5-3- صافی پمپ روغن..............................................................................................................................64

        3-5-4- صافی یا فیلتر روغن.........................................................................................................................64

        3-5-5- كانال های روغن.............................................................................................................................64

        3-5-6- فشنگی روغن.................................................................................................................................65

    3-6- انواع اویل پمپ...................................................................................................................................65

        3-6-1- پمپ روغن دنده ا ی..........................................................................................................................65

        3-6-2- پمپ روغن روتوری............................................................................................................................66

    3-7- سوپاپ كنترل فشار روغن............................................................................................................................67

    3-8- سیستم تهویه كارتل................................................................................................................................68

    فصل چهارم: سیستم خنك كاری موتور

    4-1- تشریح كلی.........................................................................................................................................69

    4-2- تجهیزات مدار خنك كاری.............................................................................................................................71

        4-2-1- رادیاتور....................................................................................................................................71

        4-2-2- پروانه.......................................................................................................................................7

        4-2-3- واتر پمپ....................................................................................................................................72

        4-2-4- ترموستات....................................................................................................................................73

    4-3- بخاری.............................................................................................................................................74

    4-4- دماسنج آب موتور...................................................................................................................................74

    4-5- واحد سنسور (فشنگی آب).............................................................................................................................75

    4-6- رله فن............................................................................................................................................75

    4-7- درب رادیاتور......................................................................................................................................75

        4-7-1- سوپاپ فشار..................................................................................................................................76

        4-7-2- سوپاپ خلائی..................................................................................................................................76

    4-8- مزایای درب های سوپاپ دار..........................................................................................................................76

    4-9- مایع خنک کننده....................................................................................................................................76

    فصل پنجم: سیستم جرقه زنی

    5-1- جرقه..............................................................................................................................................78

    5-2- سیستم جرقه زنی پلاتین دار..........................................................................................................................78

    5-3- سیستم جرقه زنی الکترونیکی یا مگنتی................................................................................................................82

        5-3-1- پیکاب.......................................................................................................................................82

        5-3-2- مدول........................................................................................................................................82

    5-4- چگونگی عملکرد سیستم...............................................................................................................................82

    5-5- باتری.............................................................................................................................................84

    5-6- واحد باتری........................................................................................................................................84

        5-6-1- صفحات مثبت..................................................................................................................................85

        5-6-2- صفحات منفی..................................................................................................................................85

        5-6-3- صفحات عایق..................................................................................................................................85

    5-7- قطب های باتری.....................................................................................................................................85

    5-8- پلاک مشخصات باتری..................................................................................................................................85

    5-9- الکترولیت باتری...................................................................................................................................86

    5-10- توسعه باتری در آینده.............................................................................................................................87

    5-11- سیستم شارژ.......................................................................................................................................87

        5-11-1- اجزاء سیستم شارژ...........................................................................................................................87

        5-11-1-1- تولید کننده جریان (مولد الکتریکی)........................................................................................................87

        5-11-1-2- محافظ مولد و مصرفکننده...................................................................................................................88

        5-11-1-3- مصرف کننده ها............................................................................................................................88

    5-12- انواع روش های تولید جریان برق متناوب در خودرو....................................................................................................88

    5-13- آفتامات الکترومکانیکی............................................................................................................................88

    5-14- آلترناتور........................................................................................................................................89

        5-14-1- مزایای آلترناتور...........................................................................................................................90

    5-15- مدار استارت......................................................................................................................................90

        5-15-1- تئوری موتور الکتریکی DC....................................................................................................................90

    5-16- اتوماتیک استارت..................................................................................................................................91

        5-16-1- طرز کار استارت.............................................................................................................................91

    5-17- کویل.............................................................................................................................................92

    5-18- مدارات جرقه زنی..................................................................................................................................92

        5-18-1- مدار اولیه.................................................................................................................................92

        5-18-2- مدار ثانویه................................................................................................................................92

    5-19- دلکو.............................................................................................................................................94

        5-19-1- در دلکو....................................................................................................................................94

        5-19-2- فنر زغال دلکو..............................................................................................................................95

        5-19-3- صفحات دلکو.................................................................................................................................95

        5-19-3-1- صفحه زیرین...............................................................................................................................95

        5-19-3-2- صفحه بالایی...............................................................................................................................95

        5-19-4- میل دلکو...................................................................................................................................95

        5-19-4-1- دستگاه آوانس وزنه ای.....................................................................................................................96

        5-19-4-2- دستگاه آوانس خلائی........................................................................................................................97

    5-20- شمع..............................................................................................................................................97

    5-21- دسته بندی شمع بر اساس انتقال حرارت...............................................................................................................98

        5-21-1- شمع سرد....................................................................................................................................98

        5-21-2- شمع نیمه گرم...............................................................................................................................98

        5-21-3- شمع گرم.....................................................................................................................................9

    5-22- وایر شمع....................................................................................................................................................98

    5-23- آوانس جرقه یا پیش جرقه...........................................................................................................................99

        5-23-1- انواع آوانس جرقه...........................................................................................................................99

        5-23-1-1- آوانس جرقه دینامیکی......................................................................................................................99

    5-24- چکش برق.........................................................................................................................................100

    5-25- چکش برق.........................................................................................................................................100

        5-25-1- پلاتین ثابت................................................................................................................................100

        5-25-2- پلاتین متحرک...............................................................................................................................100

    5-26- خازن............................................................................................................................................101

    فصل ششم: سیستم سوخت رسانی

    6-1- سوخت و سیستم های سوخت رسانی......................................................................................................................103

    6-2- سوخت و پدیده احتراق..............................................................................................................................104

    6-3- سیستم سوخت کاربراتوری............................................................................................................................105

        6-3-1- اجزاء سیستم سوخت رسانی کاربراتور...........................................................................................................105

        6-3-1-1- مخزن یا باک..............................................................................................................................105

        6-3-1-2- دستگاه نشان دهنده مقدار سوخت.............................................................................................................106

        6-3-1-3- پمپ بنزین................................................................................................................................107

        6-3-1-4- کاربراتور................................................................................................................................108

    6-4- سیستم سوخت رسانی انژکتوری........................................................................................................................116

        6-4-1- توزیع یکنواخت سوخت.........................................................................................................................117

        6-4-2- خام سوزی کمتر به علت ارسال سوخت اندازه گیری شده............................................................................................118

        6-4-3- زیاد بودن راندمان حجمی موتور...............................................................................................................118

    6-5- اجراء سیستم های انژکتوری.........................................................................................................................120

        6-5-1- واحد پردازنده الکترونیکی...................................................................................................................120

        6-5-2- سنسورها....................................................................................................................................120

        6-5-3- فرمان برها (عملگرها).......................................................................................................................125

    6-6- روش های تزریق انژکتور............................................................................................................................127

        6-6-1- تزریق همزمان...............................................................................................................................127

        6-6-2- تزریق مستقل................................................................................................................................127

    6-7- شناسایی اجزای کلی سیستم انژکتوری پراید...........................................................................................................127

    6-8- روش محاسبه تایمینگ جرقه..........................................................................................................................128

    6-9- آوانس اصلاحی......................................................................................................................................128

        6-9-1- گرم شدن موتور..............................................................................................................................128

        6-9-2- داغ بودن موتور.............................................................................................................................128

        6-9-3- زیر بار قرار گرفتن موتور در دور آرام.......................................................................................................129

    6-10- تصمیم گیری برای ارسال سوخت مبنا.................................................................................................................129

    6-11- پردازش اطلاعات و اصلاح زمان ارسال سوخت............................................................................................................129

        6-11-1- حالت استارت موتور.........................................................................................................................129

        6-11-2- حالت شتاب گیری در خلال گرم شدن موتور.......................................................................................................130

        6-11-3- اصلاح مقدار سوخت در خلال گرم شدن موتور......................................................................................................130

        6-11-4- اصلاح سوخت در زیر بار و حالت قدرت سیستم سوخت رسانی.........................................................................................130

        6-11-5- اصلاح مقدار سوخت نسبت به دمای هوای محیط....................................................................................................130

    6-12- سوپاپ کنترل دور حالت آرام.......................................................................................................................131

    6-13- پمپ بنزین..................................................................................................................................................132

    6-14- فیلترهای مدار سوخت رسانی........................................................................................................................132

    6-15- رگلاتور کنترل فشار مدار سوخت انژکتورها...........................................................................................................133

    6-16- رله اصلی........................................................................................................................................133

    6-17- سوپاپ برقی خلائی.................................................................................................................................134

    6-18- شیر برقی خلائی کنیستر............................................................................................................................134

    6-19- رله فن..........................................................................................................................................135

    فصل هفتم: مکانیزم گیربکس

    7-1- گیربکس...........................................................................................................................................136

    7-2- تشریح کلی گیربکس پراید...........................................................................................................................137

    7-3- وظایف جعبه دنده..................................................................................................................................138

    7-4- ساختمان جعبه دنده................................................................................................................................138

        7-4-1- پوسته جعبه دنده و سرپوش....................................................................................................................138

        7-4-2- محورها.....................................................................................................................................138

        7-4-3- خوارها و محل استقرار آنها..................................................................................................................139

        7-4-4- هزار خارها.................................................................................................................................139

        7-4-5- یاتاقان ها.................................................................................................................................139

        7-4-6- چرخ دنده ها................................................................................................................................140

        7-4-7- طرح سنکرونیزه (هماهنگ کننده)...............................................................................................................141

    7-5- قطعات داخلی جعبه دنده............................................................................................................................142

    7-6- حالت های مختلف جعبه دنده.........................................................................................................................142

        7-6-1- خلاص........................................................................................................................................142

        7-6-2- دنده یک....................................................................................................................................143

        7-6-3- دنده دو....................................................................................................................................144

        7-6-4- دنده سه....................................................................................................................................145

        7-6-5- دنده چهار..................................................................................................................................146

        7-6-6- دنده پنج...................................................................................................................................147

        7-6-7- دنده رو به عقب.............................................................................................................................148

    7-7- اساس کار هم سرعت کننده (سنکرونیزاسیون)...........................................................................................................150

    7-8- طرز کار هم سرعت کننده (سنکرونیزور)...............................................................................................................150

    7-9- سیستم ایمنی دنده معکوس...........................................................................................................................152

    7-10- گیربکس چنگکی....................................................................................................................................153

    7-11- گیربکس نیم سنکرونیزه............................................................................................................................153

    7-12- گیربکس تمام سنکرونیزه...........................................................................................................................154

    7-13- اوردرایو..............................................................................................................................................154

    قیمت فایل فقط 56,000 تومان

    خرید

    برچسب ها : تحقیق خودرو , تحقیق مهندسی مکانیک , مهندسی مکانیک , مهندسی خود رو , طراحی صنعتی , پروژه خودرو , تحقیق کامل , مکانیک خودرو , طراحی خودرو , موتور , گریبکس , یاتاقان , شاستی , سیستم سوخت رسانی , سیستم خنک کاری , سیستم روغنکاری , همه چیز در مورد خودرو , تحقیق کامل خودرو

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : تحقیق,کامل,در,مورد,خودرو, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 213 تاريخ : جمعه 4 آبان 1397 ساعت: 21:30

hef 2


توليد کننده مستقيم:حفاظ هاي ساختماني:حفاظ شاخ گوزني و حفاظ سرنيزه رو ديواري با مناسب ترين قيمت و کيفيت

حفاظ شاخ گوزني با ساختار فلزي که از ميلگرد هاي تيز و فرم داده شده تشکيل شده است که کل سطح ديوار را با نماي زيبا همچون بوته خار پوشش ميدهد و عبور از آن را غير ممکن مي نمايد.
قابل اجرا بر روي انواع ديوار – نرده – حصار دراندازه هاي متفاوت و رنگ دلخواه شما ميباشد.

حفاظ سرنيزه روديواري (آبشاري)
توليد اين نوع نرده (حفاظ سرنيزه) و حفاظ‌‌‌ روديواري ايجاد تنوع، ايمني بالا و کيفيت بيشتر با طرح‌هاي به روز با توجه به نياز صنعت ساختمان است.
محصولات توليدي از مواد اوليه مناسب تهيه شده است.
اين محصولات داراي ايمني منحصر به فرد است که عبور از آن پس از نصب بر روي ديوار تقريبا غيرممکن است.
اين محصول قابليت کاربرد در فرودگاه‌ها، مجتمع‌هاي ساختماني و اداري،مدارس، هتل‌ها، ويلاها و منازل شخصي را دارد.

hef 1

مشاهده نمونه تصاوير بيشتر و يا ارتباط مستقيم با توليد کننده مستقيم: حفاظ هاي ساختماني حفاظ شاخ گوزني – حفاظ سرنيزه رو
ديواري با مناسب ترين قيمت به سايت http://hefazeiran.blog.ir مراجعه نماييد.

حفاظ شاخ گوزني ,حفاظ روديواري ,حفاظ سرنيزه

 

نامادری...
ما را در سایت نامادری دنبال می کنید

برچسب : نحوه,تولید,حفاظ,شاخ,گوزنی,وحفاظ,رودیواری,حفاظ شاخ گوزنی,حفاظ رودیواری ,حفاظ سرنیزه, نویسنده : کاووسی فر emmtehann3 بازدید : 211 تاريخ : سه شنبه 1 آبان 1397 ساعت: 3:53

لینک دوستان

خبرنامه